ITM – Cauberg VV

Cauberg VV nam het deze week op tegen ITM. Na enkele weken met te weinig spelers, kwamen er deze week 13 spelers opdagen.

Opstelling Cauberg VV:

Davy
Christoffe
Roy
Dries
Kurt
Sjakie
Tom
Davy G
Maarten
Sven
Wim

ITM begon goed aan de wedstrijd, en zette goed druk op Cauberg VV. Cauberg kwam er toch eens uit, maar de keeper van ITM werkte de kans weg. Op de hieropvolgende hoekschop werkte Davy G de bal binnen. ITM kon echter al snel de gelijkmaker binnentikken. Sven bracht Cauberg terug op voorsprong, maar opnieuw kon ITM, te gemakkelijk, snel de gelijk maken. ITM zette goed door, en dikte de score verder aan. Handschoenen die niet nat waren, of een kleinere bal dan gewoonlijk, zorgde dat Davy enkele keren de bal tussen zijn handen liet glippen. Uiteindelijk gingen we rusten met een 5-2 achterstand.

In de 2e helft ging ITM op zijn elan door, en dikte de score nog verder aan. Dit deed de gemoederen bij Cauberg verhitten, en hetzelfde gebeurde ook bij ITM. Iets wat niet nodig is bij deze tussenstand. Voor Cauberg scoorde Sven nog 2 keer, waarvan eentje met een lob vanop 40m, en ook Davy G scoorde zijn 2e van de namiddag. Zo kwam de eindstand uiteindelijk op 10-5.